print  |  sitemap
 

Servicegericht

Servicegericht

TopServ is een servicegerichte organisatie die landelijk vele (MKB-) bedrijven ondersteunt met het beheren van hun IT-infrastructuur en bestaat uit enthousiaste en gedreven professionals. Wij van TopServ, zien het als uitdaging om voor ieder bedrijf de juiste IT-dienst te leveren. Wij bieden u servicegerichte diensten zoals volledige ondersteuning, beheer en monitoring van uw server en/of netwerk. E.e.a. afhankelijk van de door u gekozen servicevorm.

U kunt naar eigen inzicht, of met gedegen advies van TopServ, een keuze maken uit een servicevorm die bij u en uw bedrijf past. Wel zo overzichtelijk en tevens meteen dé ideale mogelijkheid om uw IT kosten onder controle te houden of te krijgen. U kunt met ons alle kanten op. Indien u dat wenst staan wij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om uw systemen te onderhouden en er zo voor te zorgen dat de downtime bij calamiteiten in zijn geheel kan worden voorkomen of anders tot een minimum wordt beperkt. In geval van een bedrijfs kritische omgeving zorgen wij ervoor dat wij uw systeem weer snel en adequaat “up & running” hebben.

Naast elke gewenste IT beheerservice kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van hardware, software en alle andere IT gerelateerde producten. Ook kunnen wij bemiddelen tussen u en één van onze leveranciers in software oplossingen om u te voorzien van de juiste applicatie(s). Onze helpdesk staat altijd telefonisch voor u klaar met professionele hulp.

Meer weten over TopServ?

TopServ staat voor kwaliteit!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn.

Bekijk onze referenties en lees de ervaringen met TopServ!

Helpdesk

088 - 00 74 800

Wij staan voor u klaar!
Volg ons!
rss linkedin twitter facebook