print  |  sitemap

 

 

 

 

 

Wij zijn er ook voor u!

 

Over TopServ

TopServ is als servicegerichte onderneming hét bedrijf op het gebied van IT Services. U kunt bij ons terecht voor alle oplossingen met betrekking tot uw IT (gerelateerde) zaken. TopServ opereert op landelijk niveau en heeft opdrachtgevers in diverse uiteenlopende marktsegmenten zoals o.a. transport, detailhandel, accountancy, jachtbouw, handelsondernemingen, automotive etc.. 


IT specialist
Als IT specialist staan wij bedrijven bij met deskundig advies, beheren uw netwerk remote of on-site en leveren wij de benodigde Hardware en Software. TopServ is uw betrouwbare IT partner die u vakkundig en efficiënt ondersteunt in uw bedrijfsproces(sen) op het gebied van de huidige IT Technologie waarbij kwaliteit niet uit het oog wordt verloren.


Engineers
De medewerkers  van TopServ zijn gecertificeerd, vakbekwaam en betrouwbaar. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn in staat om IT oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Onze medewerkers voelen zich niet alleen thuis in de techniek, zij zijn zich ook bewust van het belang van een goed functionerende IT infrastructuur bij onze klanten en zullen daarom altijd streven naar de juiste oplossing voor uw bedrijf. Dit alles met ongekende passie voor het vak en een no-nonsense mentaliteit.


IT Reseller
TopServ is als HP Silver Partner, OKI Service Partner, Microsoft Silver and Small Business Partner, Cisco Partner, VMware Partner een uitstekende partij om u van A tot Z te helpen op het gebied van IT.


Neem contact met ons op of lees meer over onze Service of Diensten


 

Microsoft

Contact


Wilt u meer informatie?
Neem geheel vrijblijvend contact op!

Volg ons!
rss linkedin twitter facebook