print  |  sitemap
 

Hosting

Wilt u overstappen naar een andere domeinprovider? Samen met TopServ zorgt u ervoor dat uw domeinnaamregistratie vlekkeloos verloopt! Lees nu wat TopServ voor u kan betekenen.

Domeinnaam

Wilt u overstappen naar een andere domeinprovider? Houdt er dan rekening mee dat uw domeinnaam moet worden verhuisd.

Bij een verhuizing let TopServ goed op dat de DNS instellingen correct worden overgenomen. Betreft het een nieuw domein, dan zorgt TopServ ervoor dat uw domeinnaam op de juiste manier op uw naam komt te staan, zodat u de eigenaar bent en blijft.

Een domeinnaam is een naamverwijzing waarmee internetsites, toepassingen en/of apparaten kunnen worden gevonden. Een voorbeeld hiervan is dat IP-nummer: 12.15.42.213 kan worden bereikt met de naam www.voorbeeld.nl.

Hosting

TopServ draagt graag de zorg voor uw domein verhuizing. Daarbij komt hosting om de hoek kijken. Hosting is de locatie waar de website komt te staan en waarbij bijvoorbeeld de www.’domeinnaam’.nl naartoe wordt verwezen. Onder hosting verstaan wij ook het opslaan van informatie, afbeeldingen of andere informatie die toegankelijk zijn via de website. Om snelheid en veiligheid te garanderen, draagt TopServ de zorg dat uw webpagina altijd bereikbaar is.

SSL certificaat

Om ervoor te zorgen dat de verbinding tevens veilig is, kiest u voor een SSL certificaat. SSL staat voor Secure Socket Layer, dat wil zeggen: een beveiliging die je aan verbindingen toevoegt om de datastroom te versleutelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de website van uw bank. TopServ biedt alleen verbindingen die zijn beveiligd met een SSL certificaat. Als een website is geverifieerd met een SSL certificaat, dan weet een bezoeker dat de verbinding met de website gecontroleerd is en dus ook veilig is. Vaak wordt gedacht bij een SSL certificaat dat dit alleen voor websites geldt, maar certificaten worden gebruikt bij veel meer toepassingen bijvoorbeeld: VPN verbindingen en connecties tussen bedrijfsservers, tablets en smartphones.

U kunt uw website ook beveiligen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat TopServ voor u kan betekenen!

Volg ons!
rss linkedin twitter facebook