print  |  sitemap
 

Cloud Services

De nieuwste trend is werken in de Cloud, dit is zeer populair onder bedrijven die flexibel willen kunnen werken. 

U heeft geen fysieke server meer nodig in uw bedrijfspand. De Cloud werkt via een virtuele server. U behoudt dezelfde functionaliteiten als bij uw huidige server, alleen kunt u veel flexibeler en betrouwbaarder werken!

Hoe werkt het

Een virtuele server werkt in principe hetzelfde als een fysieke server. De systeembronnen (werkgeheugen, processoren en opslagcapaciteit) worden dedicated toegewezen aan uw virtuele server. Maar omdat er meerdere virtuele servers kunnen draaien op één fysieke server bent u goedkoper uit, u deelt de kosten voor de fysieke server namelijk met andere gebruikers die ook hun virtuele server hierop hebben draaien. Mocht u meer opslagruimte of geheugen nodig hebben dan is dat gemakkelijk aan te passen, op de fysieke server is altijd genoeg vrije ruimte waardoor de af te nemen ruimte zeer schaalbaar is. Daarom betaalt u alleen voor de ruimte die u daadwerkelijk gebruikt!

Veilig

Werken via een virtuele server is absoluut veilig. TopServ is verantwoordelijk voor de virtuele omgeving. Wij werken met gecertificeerde engineers en hosten de fysieke server in een professioneel datacenter in Nederland. Daar zijn hardware, internetverbindingen, koeling en (nood)stroomvoorziening meervoudig uitgevoerd om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw virtuele server te waarborgen. Middels uitgebreide camerabeveiliging en identificatiecontroles binnen het datacenter, zijn uw gegevens optimaal beveiligd.

Voordelen

  • Geen fysieke server meer nodig
  • Verhoogt de beschikbaarheid van uw netwerk
  • Voordeliger dan een fysieke server
  • Flexibiliteit; o.a. de opslagcapaciteit, memory enz. van een virtuele server zijn snel en eenvoudig aan te passen
Volg ons!
rss linkedin twitter facebook