print  |  sitemap
 

Advies

Professioneel, vrijblijvend advies op het gebied van automatisering binnen uw sector.

In de wereld van automatisering volgen ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo op. Software wordt steeds gebruiksvriendelijker en de apparatuur wordt steeds sneller, slimmer en omvangrijker. Bij blijven in de wereld van IT is een must! 

Er worden in de ICT  veel stappen gezet, maar welke stappen zet u

  • Moet u op elke nieuwe functionaliteit inspelen?
  • Voldoet uw computer nog aan de benodigde eisen?
  • Hoe lang kunt u nog vooruit met uw huidige systeem? 


TopServ biedt u een onafhankelijk advies 

Daarmee kijken we of uw apparatuur en software nog steeds voldoet aan de eisen van nu en in de toekomst. We lichten bovendien uw bedrijfsprocessen door en inventariseren waar uw organisatie met behulp van ICT effectiever en efficiënter kan werken. Bijvoorbeeld met nieuwe hardware, het koppelen of wijzigen van software of snellere communicatie met internet en mobiele telefonie. 

In dit advies wordt tevens bekeken hoe uw ICT voorzieningen functioneren (technische infrastructuur), hoe het beheer ‘procedurematig’ is geregeld (bijvoorbeeld back-up procedure) en wat de gebruikerservaringen zijn (de gebruikers zijn immers de mensen die gefaciliteerd dienen te worden). 

Door deze informatie te combineren met de wensen van de directie en het management doen wij u een gericht voorstel hoe de aanwezige voorzieningen en werkmethoden verbeterd kunnen worden. U krijgt een professioneel advies van een partner die ruime ervaring heeft op het gebied van automatisering binnen uw sector.

Van Hardeveld Vloeren

Van Hardeveld Vloeren

“TopServ kwam als geroepen!”

Volg ons!
rss linkedin twitter facebook